De oplossingen van Salieri Simple Solutions. PDF Print

 

Salieri Simple Solutions online booking tools voor vluchten, hotels en autoverhuur. Ruime ervaring in de reisbranche in combinatie met de juiste technische mensen maakt het mogelijk om deze programma’s compleet aan uw wensen aan te passen.

Salieri zoekt voor u de beste leveranciers en sluit op grote schaal deals, wat resulteert in zeer concurrerende tarieven. Doordat de reserveringsprocessen in hoge mate zijn geautomatiseerd, verloopt alles snel en efficiënt.

Eenvoud en duidelijkheid staan hoog in het vaandel bij Salieri Simple Solutions. Om hier zoveel mogelijk aan te voldoen, heeft Salieri het Automated Customer Feedback systeem ontwikkeld. Hiermee worden alle drempels voor de gebruiker meteen zichtbaar en kan hier meteen op ingespeeld worden.

De engines van Salieri zijn voorzien van handige extensies, zoals: mark-ups voor tarieven, het automatisch genereren van dagaanbiedingen, SMS-koppelingen, error tracking (Automated Customer Feedback) en betalingskoppelingen (afhandelingen aan de hand van de nieuwste gestandaardiseerde technieken zoals iDeal, Ogone en alle andere kaartaccepterende bedrijven).

Salieri heeft de expertise en kennis in huis om het complete pakket te leveren, waaronder: eigen webservers, koppeling met paymentservice providers en webservices.

Salieri is te bereiken op telefoonnummer +31 (0) 35 88 010 25 op werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur of via email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

 

 
rotate2.gif
© 2020 Salieri Simple Solutions