Hosting PDF Print

  

Windows / Linux Hosting

Als u de hoogste eisen stelt aan kwaliteit en betrouwbaarheid dan kiest u voor de hostingpakketten van Salieri Simple Solutions. Salieri gebruikt uitsluitend hoogwaardige servers met op ieder pakket een eigen beheertool zodat u eenvoudig zelf wijzigingen aan uw pakket kunt aanbrengen. Wij leveren pakketten op Windows 2003 platform met mogelijkheden tot ASP, PHP, CGI, Perl, SSL scripting en MS-Sql databases.

 

Server Colocatie

Uw eigen server onderbrengen in een modern datacenter? Dat kan in een van de vele datacenters waar Salieri haar klanten plaatst. Optimale omstandigheden zoals stroom-, klimaatbeheersing en optimale verbindingen met het internet vormen de basis van onze paketten.

  

  

Domeinregistraties

Een domeinnaam voor uw bedrijf vastleggen? Bij Salieri wordt uw domeinnaam snel en accuraat geregistreerd. Salieri zorgt voor de aanvraag van de door u opgegeven domeinnaam of de verhuizing naar ons toe. We geven u graag een passend advies hoe u snel en efficient uw domeinnaam kunt vastleggen. 

  

Bandbreedte / Cabinet Colocatie

Naast de bekende diensten leveren wij ook connectivity met het internet. Bedrijven die haar eigen apparatuur willen aansluiten op het razendsnelle netwerk van Salieri kunnen kiezen voor een verbinding met ons netwerk


 

  

Dedicated server huren

Een eigen dedicated Dell server betekent exclusief uw eigen server in een van de moderne Salieri datacenters. 100Mbit/s verbindingen en hele 19" racks zijn ook mogelijk. Wij selecteren en installeren de server, u bent de baas over de inhoud. Bij Salieri leveren wij uitsluitend Dell servers.

 
rotate2.gif
© 2020 Salieri Simple Solutions